Új eszközzel bővült a Wanapack Kft. gépparkja!

image-box-min_1_50

Mindig is keresett egy módot, hogy gyorsan és költséghatékonyan gyártassa le a termékeit védő, egyedi dobozokat? Számítógépes vezérlésű plotterünk segítségével mostantól minden egyes dobozt
könnyedén tervezhet és plusz szerszámköltség
 nélkül gyártathat le velünk.

A CAD-CAM rendszerű plotterrel kis sorozatban gond nélkül előállítható bármilyen bonyolult kimetszett doboz is, jóval jutányosabb áron

Sokszor találkoztunk olyan helyzetekkel, amikor kis mennyiségű és tetszetős, formatervezett dobozra volt szükség, de a kis darabszám miatt a hagyományos szerszámok útján történő elkészítési mód túl költséges lett volna, így vagy csak magas darabár ellenében tudtuk elkészíteni a védő csomagolást vagy fájó szívvel lemondtunk a designról és egyszerűt választottunk. Új megoldásunk viszont orvoslatot kínál erre a problémára!

Egyedi mintadobozok gyorsan, rugalmasan

Azon kívül, hogy a modern, pl. önzárós dobozok gyártása sokkal egyszerűbbé válik plotterünkkel, a rendszerünk lehetővé teszi az egyedi mintadobozok kivágását is, akár nagy méretekben.

Ha 1-2 órát rászán, hogy ellátogasson üzemünkbe becsomagolandó termékeivel, designerünk segítségével akár helyben is megtervezheti egyedi dobozát.

És ha valamiben változtatni szeretnénk ?

Addig finomíthatja a tervet vagy az alapanyagok minőségét, amíg elégedett nem lesz a végeredménnyel. Az egész folyamat könnyedén irányítható online, telefonon vagy postán keresztül, tehát személyes jelenlét nélkül is teljesen megoldható.

Nagy darabszámú megrendelésekhez is ideális

Plotterünk nemcsak a kis darabszámú rendelések esetén jelent megoldást. Az Ön igényének megfelelően tervezett és elkészített mintadoboz alapján beállított szerszám biztosan azt készíti el nagy sorozatban amit várt és nem kell tartania a rendkívül költséges szerszám változtatástól.

Így időt és pénzt takaríthat meg hosszú távon. Ha reggel megálmodja terméke dobozát, délután már a kezében is tarthatja, biztos védelmet nyújtva értékeinek.

Használja ki ezt az előnyt a karácsonyi csomagolás kiválasztásánál is!

Tervezze meg egyedi, ünnepi csomagolását doboztervezőnkkel vagy kérje szakértő kollégáink segítségét. Legújabb plotterünk pedig már kis darabszámban is elkészíti Önnek!

image-box-min_1_50