Az egyedi dobozgyártás menete

Egyedileg tervezett kartondoboz

Tudtad, hogy egyedi, saját logóval ellátott dobozok beszerzésével építheted a brandedet? 

Nagyjából úgy kell ezt elképzelned, hogy annak ellenére, hogy nem tudod személyesen minden megrendelőnek átadni a rendelésüket, mégis ott vagy velük “csomagolás” formájában.

Az egyedi doboz helyetted mondja el azt az ügyfeleidnek, hogy: “fontos vagy számunkra és megbízhatsz bennünk.”

A felismerhető logó, a frappáns, ismert mottó és a vállalkozásod ikonikus színei mind-mind megbízhatóságot árasztanak magukból, a címzett pedig azt gondolja majd: “ eszerint a cég szerint megérdemlem, hogy egy szép dobozban kapjam meg a megrendelt termékeket, nem pedig egy egyszerű, felismerhetetlen kartonban.”

Manapság érdemes minden alkalmat megragadni az ügyfelek bizalmának elnyerésére, így az ilyen lehetőségeket sem érdemes kihagyni. 

Ugyanúgy, ahogyan az új marketing trendek, a hirdetési felületek és a többi marketing eszköz mellett sem mész el, így az egyedi doboz gyártás mellett sem érdemes, ha átható üzleti sikereket szeretnél elérni.

Mi a teendőd az egyedi dobozgyártást megelőzően?

A rendelésed leadása előtt nincs más dolgod, minthogy egy szuper logóval és szlogennel állj elő, illetve válassz néhány olyan színt, amelyek összeolvadhatnak a céged nevével.

Ha már túl vagy ezen a lépésen, és egy egész eszköztárad van a céged képviseletére, úgy kihagyhatod ezeket az előkészületeket.

A logótervezés során figyelj oda arra, hogy legyen egyszerű, nagyszerű, de mégis adja át azt az üzenetet a potenciális ügyfeleknek, hogy mivel is foglalkoztok pontosan. 

Egyedi doboz gyártás által készített csomagolások

Ugyanez igaz a mottótokra is. 

Lehet az vicces, komoly, rímelhet vagy egyszerűen csak frappáns szóösszetétellel rendelkezhet, a lényeg az, hogy rövid legyen, könnyen megjegyezhető és egyik másik cég szlogenjére se hasonlítson, hiszen ez akár ahhoz is vezethet, hogy összetévesztenek benneteket, pláne akkor, ha egy iparágban tevékenykedtek. 

A színeket érdemes a weboldaltokhoz, a logótokhoz vagy akár az ikonikus termékeitek színeihez hozzáigazítani, így tudni fogják az ügyfelek, hogy még a színek kiválasztására is tudatosan ügyeltetek – ez pedig imponálni fog nekik! 

Ha minden készen áll, ideje belekezdeni a dobozok gyártásába!

Az egyedi doboz gyártás menete:

  1. Vegyétek fel velünk a kapcsolatot! A legjobb, ha azonnal e-mailben megosztjátok velünk az elképzeléseitek részleteit, ehhez képeket és mellékleteket csatolva. Ha nem igazán tudjátok, hogy mi is az, amit pontosan szeretnétek, állunk rendelkezésetekre.
  2. Telefonon és szaküzleteinkben – személyesen is szívesen nyújtunk tanácsokat, vázoljuk fel ötleteinket és segítünk eligazodni az egyedi dobozgyártás rejtelmei között.
  3. Ha készen állnak a tervek, nincs más hátra, mint megbeszélni, hogy milyen típusú és méretű dobozokat szeretnétek rendelni. Lehetnek ezek ugyanolyanok, kisebbek vagy nagyobbak, az egyedi gyártást nem akadályozza a doboz mérete vagy minősége.
  4. Ha mindent egyeztettünk, meg is kezdődhet a gyártási folyamat, amelynek időigényességét előre jelezzük majd az egyeztetés során, így nem érhet meglepetés azzal kapcsolatban, hogy mikorra készülnek el a dobozok!
  5. Az elkészült dobozokat átvehetitek szaküzleteinkben, vagy akár házhozszállítási szolgáltatást is igénybe vehettek. 

Tádám! Termékeid máris egyedi csomagolást kaptak, az ügyfelek visszajelzései alapján pedig te is pontosan tudni fogod, hogy jó döntést hoztál!

Tudj meg többet az egyedi dobozgyártásról és készíttesd el a saját logóval ellátott csomagolásodat minél hamarabb – hiszen a megrendelőid mielőbb szeretnék látni az újításodat. 

Hogyan fog kinézni a Te céged egyedi doboza?