Dobozok vállalkozóknak

Amikor vállalkozás létrehozásáról van, sok vállalkozó dönt az online út mellett. Manapság nem is lehetne ennél jobb döntést hozni, hiszen a fizikai üzletekben való nézelődés, vásárlás egyre csak háttérbe szorul, így egy online vállalkozás igencsak jövedelmezőnek bizonyulhat.

Ezek a vállalkozók kiemelt figyelmet fordítanak a weboldalaikra és a közösségi média felületeikre, azonban van még egy dolog, ami kulcsfontosságú a siker eléréséhez. Ez pedig nem más, mint a szállításhoz használt szállítódoboz. 

Több okból is célszerű hullámkarton dobozt választani erre a célra.

De mi is az a hullámkarton doboz? A karton szó sokak számára ismerős lehet, valójában ez azonban egy általános kifejezés, amely a papírtermékek sokféle formájára utal. A kartontermékek jellemzően fából készülnek, amelyet erősen pépesítenek mielőtt a papírgyárba kerülnek.

De mitől válik HULLÁMkarton dobozzá?

A hullámosítás azt a folyamatot jelenti, amikor ráncokat, hullámokat adnak egy tárgyhoz. Míg a hagyományos karton doboz csak egy réteg papírból áll, addig a hullámkarton több réteget használ. A hullámosítás során a belső rétegeket hajtogatják, és háromszögekből álló mintákat hoznak létre.

A felépítése így a következő: sima réteg – hullámos réteg – sima réteg

Tehát, két sima réteg közé bekerül egy hullámos réteg, ami plusz védőréteget biztosít a becsomagolt tárgyak számára. A védelem ráadásul fokozható, a hullámos rétegeket növelésével. 3, 5 vagy 7 rétegű hullámkarton dobozt is választhatunk a csomagoláshoz.

Milyen előnyökkel rendelkezik még a hullámkarton doboz?

Könnyű kezelhetőség

A hullámkarton dobozok könnyűek, így a kezelésük is egyszerű. Ez kifejezetten fontos, hiszen a nehéz anyagok megnehezíthetik a szállítást. Emellett pedig a nehezebb csomagolások több szállítási költséggel is járhatnak.

Megfizethetőség

A hullámkarton dobozok vásárlása és gyártása kifejezetten olcsó. Az online vállalkozások számára ez kifejezetten kedvező, a versengő vállalkozások alacsonyabb áraival szemben. 

Környezetbarát

A hullámkarton doboz a környezetbarát termékek közé tartozik, hiszen 7 alkalommal darálható és bálázható, így összesen 8 alkalommal kaphat új életet. 

Személyre szabható

Nem vagy elégedett a standard formával? Nem passzol tökéletesen a becsomagolt termékhez? A hullámkarton dobozok többféleképpen is testreszabhatóak. Átalakíthatod a külső formáját, a méretét, de még a dizájnját is. Legyen egyszerű vagy feltűnő, barna vagy színes, mintás vagy feliratos! A kialakításnál azonban mindenképpen vedd figyelembe, hogy kézbesítéskor milyen benyomást fog kelteni a márkád.

Mint már említettük, a vastagság is rajtad múlik, így azt is Te döntheted el, hogy 3, 5 vagy 7 rétegű vastagsággal szeretnél szállítani. A nehezebb, törékenyebb tárgyak esetében, mindenképpen válaszd az erősebb falú dobozokat, ugyanis jobb védelmet kínálnak, és növelik annak esélyét, hogy az áru épségben érkezik meg a vásárlóhoz.

Hullámpapír termékek a Wanapack kínálatában:

Kimetszett dobozok

–       Irattári dobozok

–       Csomagoló dobozok

–       Boros dobozok

–       Italos díszdobozok

–       Süteményes dobozok

A kimetszett dobozokon belül, kínálatunkban megtalálhatóak az irattári dobozok.

Az irattári dobozok tökéletes megoldásnak bizonyulnak, ha rendszerezésről van szó. Ezek a dobozok ideálisak a mindennapi használatra, kiválóak dokumentumok, fontos iratok tárolására. Anyaga erős, hullámkartonból készül, így a nehéz papírhalom sem fognak kifogni rajta.

Különböző csomagoló, kimetszett dobozt is megtalálsz nálunk. Ezek a dobozok ideálisak tárolásra vagy csomagküldésre. 

Boros dobozainkat úgy alakítottuk ki, hogy egymás mellett több bor is becsomagolható legyen, az ütközés elkerülése érdekében pedig szintén hullámkartont használunk a doboz belsejében. Már elérhetőek a törhetetlen dobozaink is, amelyekbe 1, 2 vagy akár 4 üveg bor is becsomagolható.

Italos díszdobozainknál nem találsz jobbat, ha céges ajándékozásra kerül sor! Kimetszett, ablakos dobozainknak köszönhetően a bor tökéletesen láthatóvá válik. 1,2 vagy 3 ablakos doboz is elérhető.

Süteményes dobozainkat bátran ajánljuk cukrászdáknak, pékségeknek, vagy bárkinek, akinek szüksége lenne hasonló dobozokra a finomságok becsomagolásához.

Tetőfenéklapolt dobozokkal is állunk rendelkezésedre, amelyek kiválóak költözéshez, tároláshoz, rendszerezéshez vagy webshopos csomagküldéshez.

Hogyan válaszd ki a megfelelő dobozt vállalkozásod számára?

Íme 5 tipp, amelyre érdemes odafigyelnek a doboz kiválasztásánál:

–       Költségvetés

–       Szállítás

–       Anyagok és fenntarthatóság

–       Méret

–       Tervezés és Márkaépítés

Ha bármilyen kérdésed maradt a bejegyzéssel kapcsolatban, állunk rendelkezésedre!

Várjon!

Kérjen személyre szabott ajánlatot!

Mielőtt elmegy, próbálja ki egyedi doboztervezőnket!

Kimetszett dobozok hullámpapírból