Innováció a Wanapack Kft.-nél!

image-9-wana-min_50 (1)

Örömmel osztjuk meg Önnel a legújabb csúcstechnológiával bíró termékünket, a Wanapack papírraklapot!

Ez az innováció nem csupán egy egyszerű raklap – egy olyan megoldás, amely a környezetvédelem, könnyedség, vízállóság, tartósság és sokoldalúság terén kelt életre.

Mi teszi különlegessé a Wanapack papírraklapot?

Környezetbarát és higiénikus megoldás

Kizárólag újrahasznosítható papírból készítjük. A fa alapú raklapokhoz képest alacsonyabb ökológiai lábnyommal rendelkezik és hozzájárul a fenntarthatósághoz.

A papírraklap megfelel a raklapok hőkezeléssel kapcsolatos szigorú elvárásainak, nincsenek leeső forgácsok, kieshető vagy kiálló szegek, fém, fa vagy műanyag darabkák.

Könnyű, súlycsökkentett

A raklap rendkívül könnyű, az 1200-800 méret önsúlya kisebb mint 5 kg, ami ideális választás, ha súlycsökkentésre van szükség például légi szállítás esetében, de manapság ez már a közúti szállítás esetében sem elhanyagolható!

A könnyűsége jelentősen csökkenti a szállítási költségeket, ezáltal növelve az üzleti hatékonyságot.

Vízálló és erősíthető lábak

Az új papírraklapokat speciálisan kialakított vízálló lábak teszik ellenállóvá nedvességgel szemben, így nem kell aggódnia a fedett raktárba befolyó eső vagy nedves talaj miatt.

Az áruházakban a padló felmosását is kiválóan tűri! A speciális lábak geometriai tulajdonsága miatt a láb egy-egy darabjából készült erősítő visszahelyezhető a raklapon lévő lábba ezzel úgy növelve a láb teherbírását , hogy egyenetlen terhelést is fel tudjon venni.

Kiváló tartósság

Bár papírból készül, a papírraklap nem sérülékeny. Kíméletes kezelés mellett ugyanúgy vagy jobban bírja a terhelést és a gyűrődést, mint az egyszerű eldobható fa raklapok.

Hosszú élettartamával és strapabíróságával garantáltan megfelel az elvárásainak.

Sokoldalúság

A papírraklap nem csupán hagyományos módon használható, kiválóan alkalmas displayek tartójaként, papírkontérekkel együtt szerelve homogén csomagolásra, szerelt egységek önálló alátámasztásként és még számos egyéb lehetőségre is.

Megoldásunkban a hatékony logisztikai lehetőség tökéletes harmóniát alkot a környezetbarát szemlélettel.