Készüljön a karácsonyra a Wanapack Kft.-vel!

Az ünnepi szezon közeledtével szeretnénk Önnek megmutatni, hogy az ajándékok csomagolása nem csupán egy letudandó, stressz övezte feladat, hanem egy kreatív és személyre szabott élmény is lehet.

Az év egyik legcsodálatosabb időszakában, amikor szeretet és öröm árad mindenütt, megteremtettük a karácsonyi dobozok, ajándékcsomagolások egyszerű, de mutatós megoldását!

Az ajándékcsomagolás művészete

A kreativitás nem ismer határokat, és a Wanapack-nál hiszünk abban, hogy minden ajándéknak lehet egyedi megjelenése, anélkül, hogy túl mélyen zsebbe kellene nyúlnia.

Az ajándékcsomagolás egyfajta rejtélyt és izgalmat kölcsönöz az ajándékozásnak.

Egy jól megválasztott és szakszerűen becsomagolt ajándék fokozza az izgalmat, amikor szerettünk, kollégánk kibontja azt.

Nem csupán praktikus. Egyedi minták, színek és díszítések segítségével az ajándékcsomag varázslatossá válik, egy egyedi üzenetet közvetítve az ajándékozótól a címzett felé.

Perforált karácsonyi dobozok plotterrel

Az év legszebb ünnepére készülve mindannyiunk számára fontos, hogy minél előbb, a lehető legtökéletesebben illeszkedő dobozunk legyen szeretteink, esetleg munkatársaink meglepetésének, amellyel garantáltan lenyűgözővé varázsolhatjuk az ajándékozás élményét.

De miért is különlegesek ezek a dobozok?

Innovatív technológia, rugalmas darabszámmal

A plotterrel készített dobozok számítógépes vezérléssel gyártott, szerszámköltség nélküli mesterművek.

Ezáltal kis darabszámú megrendelés esetén sem kell aggódnia a magas darabárak miatt.

Egyedi mintadobozok

Ha igazán személyre szabott, egyedi méretre tervezett és gyártott dobozt szeretne, nincs szükség több hétig tartó tervezésre és kivitelezésre. Csupán egy látogatás az üzemünkben és már tervezheti is saját dobozát, amit pár perc múlva már a kezében is tarthat.

Amennyiben online szeretné lebonyolítani a folyamatot, természetesen minden adott ahhoz, hogy igénybe vegye szolgáltatásunkat.

Gyors és költséghatékony

A plotterrel készült dobozok gyorsan, rugalmasan és költséghatékonyan előállíthatóak.

Így, ha Ön reggel megálmodja dobozát, délután akár már kezében is tarthatja. Kis darabszámú megrendelések esetén pedig még kedvezőbben is hozzájuthat egyedi ajándékdobozaihoz.

Fedezze fel velünk az ajándékcsomagolás új dimenzióját és tegye különlegessé az idei ünnepeket a Wanapack Kft.-vel!