Papír raklapok a fenntarthatóság jegyében

Ahogyan már tapasztalhatta, a Wanapacknál folyamatosan törekszünk arra, hogy innovatív és környezetbarát csomagolási megoldásokat kínáljunk Önnek.

Most új szintre emeljük a csomagolási lehetőségeket, bemutatva a legújabb termékeinket: a Honeycomb szerkezetű papír raklapokat, amelyek két méretben is elérhetőek, így mostantól fél raklapos megoldást is kínálunk.

Feles papír raklap Honeycomb 800x600 mm

7 214 Ft (nettó 5 680 Ft + ÁFA)

Papír raklap Honeycomb 800x1200 mm

9 958 Ft (nettó 7 841 Ft + ÁFA)

Miért érdemes a papír raklapot választani?

Környezetbarát megoldás

A papír raklapok teljes mértékben újrahasznosíthatóak. Használatukkal Ön is aktívan hozzájárul a fenntarthatóbb jövő építéséhez, csökkentve a műanyag- és fahulladék mennyiségét.

Könnyű, de erős

A papír raklapok Honeycomb szerkezetű kialakítása lehetővé teszi, hogy rendkívül könnyűek legyenek, ezáltal csökkentve a szállítási költségeket. Ugyanakkor meglepően nagy teherbírással rendelkeznek, így bátran alkalmazhatóak nehezebb áruk mozgatására is.

Biztonságos és higiénikus

A papírraklapok nem tartalmaznak szálkát, szöget vagy egyéb sérülést okozó elemeket. Emellett higiénikusabbak is, hiszen nem nedvszívók és nem korhadnak, így a tisztántartásuk is egyszerűbb.

Mire használhatók a papír raklapok?

A papír raklapok könnyű súlyuk miatt egyszerűen kezelhetők és mozgathatóak, így különösen előnyösek olyan helyeken, ahol a gyors és gyakori átrakodás szükséges.

Éppen ezért egyszerűen beépíthetőek bármilyen üzleti folyamatba, legyen szó akár áruházi raktározásról, boltrendezésről vagy logisztikai központokról. A fél raklapos méret pedig különösen praktikus lehet a kisebb mennyiségű áruk kezelésénél.

A nemzetközi szállítmányozás során is kisegíthetik Önt a papír raklapok, mivel nem igényelnek speciális kezelést. Könnyű súlyuk továbbá jelentős költségmegtakarítást eredményezhet a légi szállítmányozásban is.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, válassza Ön is a fenntarthatóságot és a költséghatékonyságot!

Amennyiben kérdése van, készséggel állunk rendelkezésére.