Új eszközzel bővült a Wanapack Kft. gépparkja!

Mindig is keresett egy módot, hogy gyorsan és költséghatékonyan gyártassa le a termékeit védő, egyedi dobozokat? Számítógépes vezérlésű plotterünk segítségével mostantól minden egyes dobozt
könnyedén tervezhet és plusz szerszámköltség
 nélkül gyártathat le velünk.

A CAD-CAM rendszerű plotterrel kis sorozatban gond nélkül előállítható bármilyen bonyolult kimetszett doboz is, jóval jutányosabb áron

Sokszor találkoztunk olyan helyzetekkel, amikor kis mennyiségű és tetszetős, formatervezett dobozra volt szükség, de a kis darabszám miatt a hagyományos szerszámok útján történő elkészítési mód túl költséges lett volna, így vagy csak magas darabár ellenében tudtuk elkészíteni a védő csomagolást vagy fájó szívvel lemondtunk a designról és egyszerűt választottunk. Új megoldásunk viszont orvoslatot kínál erre a problémára!

Egyedi mintadobozok gyorsan, rugalmasan

Azon kívül, hogy a modern, pl. önzárós dobozok gyártása sokkal egyszerűbbé válik plotterünkkel, a rendszerünk lehetővé teszi az egyedi mintadobozok kivágását is, akár nagy méretekben.

Ha 1-2 órát rászán, hogy ellátogasson üzemünkbe becsomagolandó termékeivel, designerünk segítségével akár helyben is megtervezheti egyedi dobozát.

És ha valamiben változtatni szeretnénk ?

Addig finomíthatja a tervet vagy az alapanyagok minőségét, amíg elégedett nem lesz a végeredménnyel. Az egész folyamat könnyedén irányítható online, telefonon vagy postán keresztül, tehát személyes jelenlét nélkül is teljesen megoldható.

Nagy darabszámú megrendelésekhez is ideális

Plotterünk nemcsak a kis darabszámú rendelések esetén jelent megoldást. Az Ön igényének megfelelően tervezett és elkészített mintadoboz alapján beállított szerszám biztosan azt készíti el nagy sorozatban amit várt és nem kell tartania a rendkívül költséges szerszám változtatástól.

Így időt és pénzt takaríthat meg hosszú távon. Ha reggel megálmodja terméke dobozát, délután már a kezében is tarthatja, biztos védelmet nyújtva értékeinek.

Használja ki ezt az előnyt a karácsonyi csomagolás kiválasztásánál is!

Tervezze meg egyedi, ünnepi csomagolását doboztervezőnkkel vagy kérje szakértő kollégáink segítségét. Legújabb plotterünk pedig már kis darabszámban is elkészíti Önnek!

Várjon!

Kérjen személyre szabott ajánlatot!

Mielőtt elmegy, próbálja ki egyedi doboztervezőnket!

Kimetszett dobozok hullámpapírból