Újdonság a Wanapack Kft.-nél!

Örömmel osztjuk meg Önnel legfrissebb újításunkat, amely forradalmasítja a csomagolási megoldásokat és környezetvédelmünket.

Bemutatjuk a HSM Profipack C400 karton perforáló gépünket!

Fenntarthatóság és kreativitás találkozása

A HSM Profipack C400 nem csupán egy egyszerű aprító, hanem egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a kartondobozokat 100%-ban újrahasznosítsuk, miközben értékes térkitöltőt nyerünk.

Ezzel a géppel tovább öregbítjük cégünk hírnevét, mely méltán híres fenntartható mivoltáról, hiszen a Wanapack-nál minden felhasznált anyag új életre kel.

Univerzális megoldás a csomagolás világában

A gép kis helyszükségletének és állítható vágási szélességének köszönhetően gyakorlatilag bármilyen méretű dobozhoz alkalmazható.

Kiváló minőség és tartósság

A HSM Profipack C400 büszkén hordozza a minőségi német gyártmány pecsétjét.

Az edzett, tömör acélhengereknek köszönhetően a gép nem csupán hatékony, de szervizigénye is minimális. Ez egy olyan befektetés, amelyre hosszú távon büszkék lehetünk.

És maga a végtermék

Az általunk gyártott karton térkitöltő tökéletes megoldást kínál csomagolási szükségleteihez. Ez a kifinomult termék nem csupán egy egyszerű térkitöltő: egy olyan innováció, amely hatékonyan segít csomagolási folyamatainak optimalizálásában és a csomagolt termékek biztonságos védelmében.

A karton térkitöltő kiválóan alkalmas a dobozokban keletkező üres térfelhasználásra. Segít megőrizni a csomagolt tárgyak stabilitását és elkerülni a sérüléseket.

Rugalmasan alkalmazkodik a termékek formájához, minimalizálva ezzel a törés, horpadás, rongálódás kockázatát.

Flexibilis kialakításának köszönhetően a karton térkitöltő könnyen vágható és formázható, így egyszerűen alkalmazkodik a különböző formákhoz.

Igényei szerint csak méretre kell szabni a kívánt termetre vagy formára a tökéletes illeszkedés érdekében.

Legyen szó kisebb vagy nagyobb csomagokról, értékekről, a karton térkitöltő sokrétű felhasználási lehetősége univerzális megoldást kínál.

Váltson környezetbarát csomagolásra velünk!

Csatlakozzon a fenntarthatóság és a kreatív megoldások új dimenziójába és tegyük környezetünket zöldebbé – együtt.

A HSM Profipack C400 a jövő csomagolási megoldása, amely egyesíti az innovatív technológiát és a környezetvédelmet.

Ön megálmodta már értékéhez, termékéhez legjobban illő csomagolását?

Legyen részese a változásnak és legyen csomagolása hatékonyabb és fenntartható!